Aquesta activitat és només per socis del GMC.

Informar-vos que s’ha programat un taller de fotografia macro, a càrrec del nostre company Joan Rosell, per tots els socis i sòcies que desitgin aprendre o millorar la tècnica en fer les fotografies als minerals de la seva col·lecció.

El taller es farà el dijous 2 d’octubre al nostre local social en horari normal d’obertura (de 19 h a 21 h). Més endavant farem també una sessió en dissabte, per aquells socis que no els va bé venir els dijous al local social.

Vine i fes tu mateix les fotos dels teus minerals! Aprofita que muntarem un “escenari” on podràs fer tu mateix les fotos dels teus propis minerals utilitzant una càmera rèflex. I si vens amb la teva càmera, mirarem de treure-li tot el “suc” a les seves prestacions.

Qui vulgui, també podrà aprofitar per penjar la millor fotografia a participar en el concurs mensual “El mineral del mes” de desembre del nostre fòrum del GMC.

Us hi esperem!

 

Leave a Reply