Informar-vos que s’ha programat un taller de fotografia macro, a càrrec del nostre company Joan Rosell, per tots els socis i sòcies que desitgin aprendre o millorar la tècnica en fer les fotografies als minerals de la seva col·lecció. Aprofita que muntarem un “escenari” on podràs fer tu mateix les fotos dels teus propis minerals utilitzant una càmera rèflex. I si vens amb la teva càmera, mirarem de treure-li tot el “suc” a les seves prestacions.

El taller es farà el dijous 2 d’octubre al nostre local social en horari normal d’obertura. Més endavant farem també una sessió en dissabte, per aquells socis que no els va bé venir els dijous al local social.

Qui vulgui, també podrà aprofitar per penjar la millor fotografia a participar en el concurs mensual “El mineral del mes” del fòrum del GMC.

Us hi esperem!

 

Leave a Reply