Dins dels actes organitzats pel GMC a Expominer es va fer l’entrega dels premis que el Grup va instaurar aquest any per a treballs de recerca de batxillerat que estiguessin d’alguna manera relacionats amb la mineralogia.

Es va entregar un primer premi al treball guanyador, consistent en un mineral de col·lecció donat per Fabre Minerals juntament amb una col·lecció de minerals per l’escola de l’alumne, donat per Natura Kucera. Es va entregar també un premi al treball finalista que consistia en una col·lecció de minerals donada també per Natura Kucera.

La guanyadora del primer premi va ser la Srta. Ariadna Gistàs Barrull, de l’Aula Escola Europea, amb el treball: ¿Es la litología del nacimiento de un río el factor determinante de la composición química de su agua? Estudio del efecto de la litología en la composición química del agua de cinco ríos catalanes. El finalista va ser el Sr. Àlex Sánchez Bravo de l’Escola Montagut de Vilafranca del Penedès amb el treball: Com beu l’aigua de la terra que l’envolta? Anàlisi de les fonts del Penedès.

Cal destacar la gran qualitat dels dos treballs, que va fer força difícil la tasca del jurat.

Des del GMC volem felicitar als guanyadors i encoratjar-los en la seva nova etapa a la Universitat.

Treball guanyador Premi GMC 2014-15
Srta. Ariadna Gistàs Barrull.
“¿Es la litología del nacimiento de un río el factor determinante de la composición química de su agua? Estudio del efecto de la litología en la composición química del agua de cinco ríos catalanes.”.
Aula Escola Europea.

Entrega del premi i diploma a la guanyadora, Srta.Ariadna Gistàs Barrull de l´Aula Escola Europea . A la seva dreta el Sr. Frederic Varela, president del Grup Mineralògic Català i el Sr.Jordi Fabre de Fabre Minerals, patrocinador del Premi.

Entrega del premi i diploma a la guanyadora, Srta.Ariadna Gistàs Barrull de l´Aula Escola Europea . A la seva dreta el Sr. Frederic Varela, president del Grup Mineralògic Català i el Sr.Jordi Fabre de Fabre Minerals, patrocinador del Premi.

 

Entrega del premi al treball finalista al Sr. Àlex Sánchez Bravo de l'Escola Montagut de Vilafranca del Penedès. A la seva esquerra, la Srta. Griselda Kucera de Natura Kucera, patrocinadora, i la Sra. Marta Serra, directora d'Expominer. A la dreta del finalista la seva germana, que estava tan contenta com ell.

Entrega del premi al treball finalista al Sr. Àlex Sánchez Bravo de l’Escola Montagut de Vilafranca del Penedès. A la seva esquerra, la Srta. Griselda Kucera de Natura Kucera, patrocinadora, i la Sra. Marta Serra, directora d’Expominer. A la dreta del finalista la seva germana, que estava tan contenta com ell.

 

 

Entrega del premi a l´escola de la guanyadora, Aula Escola Europea. El recull la tutora Sra. Maria Calsamiglia i l'entrega la Sra. Marta Serra, directora d'Expominer.

Entrega del premi a l´escola de la guanyadora, Aula Escola Europea. El recull la tutora Sra. Maria Calsamiglia i l’entrega la Sra. Marta Serra, directora d’Expominer.

 

Primer Premi, una magnífica piromorfita de Xina donada per Fabre Minerals.

Primer Premi, una magnífica piromorfita de Xina donada per Fabre Minerals.

 

Diplomes entregats als guanyadors.

Diplomes entregats als guanyadors.

 

Diplomes entregats als guanyadors.

Diplomes entregats als guanyadors.

 

 

Leave a Reply