Portada triptic premi GMC

Premi GMC a treballs de mineralogia

El Grup Mineralògic Català convoca la segona edició dels Premis GMC als millors treballs de recerca de batxillerat del curs acadèmic 2015-2016 en la modalitat:

  • Premi al millor treball de recerca de batxillerat de Catalunya

I ja tenim guanyadors!

Guanyador Premi GMC 2015-16

Sr. Frederic Esteve i Segura. “Tot un món ben salat”. Tutoria: Sra. Maria del Castillo Hervás i Sra. Mercè Corbella. INS Terrassa.
 

Finalistes exaequo

Sr. Víctor Vila i Barrachina. “El coltan, el mineral que mou el món”. Tutoria: Sr. Francesc Closa i Salinas. Col·legi Claver de Lleida.

Sr. Esteve Ruiz i Clarasó. “Geologia del Baix Maresme i el Barcelonès Nord”. Tutoria: Sr. Salvador Martí i Vila. Escola Mireia de Montgat.

F E L I C I T A T S !

L’entrega dels premis es realitzarà en acte solemne dins del Saló Expominer 2016, el proper 13 de novembre, diumenge, a les 12.30 h a l’estand del Grup Mineralògic Català.

 

Entrega dels premis a Expominer 2016 amb la directora del Saló Expominer sra. Marta Serra, el president del GMC Sr. Frederic Varela i els patrocinadors del premi, la Sra. Griselda Kucera de Natura Kucera Minerales i el Sr. Rafael Arquillo de Kunugi Minerales. Autor: Juan María Pérez Samper

Entrega dels premis a Expominer 2016 amb la directora del Saló Expominer sra. Marta Serra, el president del GMC Sr. Frederic Varela i els patrocinadors del premi, la Sra. Griselda Kucera de Natura Kucera Minerales i el Sr. Rafael Arquillo de Kunugi Minerales.
Autor: Juan María Pérez Samper

 

Diploma guanyador Premis GMC 2015-2016 per Frederic Esteve i Segura. Autor: Juan María Pérez Samper

Diploma guanyador Premis GMC 2015-2016 per Frederic Esteve i Segura.
Autor: Juan María Pérez Samper


Els premis es regiran segons les Bases Reguladores del document mostrat a continuació.

 

Document bases reguladores ( descarrega ) (212 downloads)

 

 

Leave a Reply