Cartell II CURS ONLINE DE PLANETOLOGIA I ASTROBIOLOGIA PLANETARIA

Cartell II CURS ONLINE DE PLANETOLOGIA I ASTROBIOLOGIA PLANETARIA

En els darrers dies el GMC ha arribat a un acord amb l’Ilustre Colegio Oficial de Geólogos (ICOG) per aconseguir condicions especials pels nostres associats i associades per la inscripció al II Curs online de Planetologia i Astrobiologia Planetària que se celebrarà entre el 2 de novembre i l’1 de desembre de 2016. El curs està organitzat per l’ICOG en col·laboració amb la Red Española de Planetología y Astrobiología (REDESPA), i està impartit per professorat universitari multidisciplinari, dirigits pel Dr. Jesús Martínez Frías. Està dirigit a geòlegs, biòlegs, físics, geògrafs, enginyers, llicenciats i graduats en ciències, docents i altres professionals relacionats, així com estudiants universitaris d’aquestes disciplines.

El Grup Mineralògic Català (GMC) ha aconseguit ser reconegut per l’ICOG com a entitat col·laboradora i, per tant, equiparar-se als associats a REDESPA i AEPECT (Asociación Española para la enseñanza de las Ciencias de la Tierra) i aconseguir les mateixes condicions d’inscripció al curs amb un estalvi del 30% en la matrícula. El cost oficial del curs és de 250 €, i amb l’estalvi aconseguit, el preu pels socis i sòcies del GMC quedarà en 175 €.

Web oficial del Curs:

http://www.icog.es/cursos/index.php/ii-curso-online-de-planetologia-y-astrobiologia/

Durada: S’estimen 100 hores lectives repartides en 3 mòduls amb un total de 19 unitats temàtiques.

Cost del curs: 250 € – 75 € = 175 €

Formulari d’inscripció:

El mateix que els membres de REDESPA o AEPECT al full d’inscripció. Simplement, quan realitzeu la inscripció, en l’apartat de comentaris del formulari online heu d’indicar que sou membres del Grup Mineralògic Català i el vostre número de soci.

http://www.123contactform.com/form-1941103/Planetologia-Y-Astrobiologia

Des del GMC volem agrair al Dr. Jesús Martínez Frías, amic i col·laborador del GMC, i al president de l’ICOG, Dr. Enrique Pampliega, les facilitats donades en tot moment per a arribar a aquest acord. Esperem que aquest sigui el començament d’una llarga i fructuosa relació entre ambdues entitats.

GMC

 

Leave a Reply