Mesolita i chabazita en basalt. Punta del Águila, Playa Blanca, Yaiza, Illa de Lanzarote, Las Palmas, Illes Canàries. Tamany peça 5,5 x 4 cm. Enquadrament fotografia 3 x 1,5 cm. Pep Ignacio.

Mesolita i chabazita en basalt.
Punta del Águila, Playa Blanca, Yaiza, Illa de Lanzarote, Las Palmas, Illes Canàries.
Tamany peça 5,5 x 4 cm.
Enquadrament fotografia 3 x 1,5 cm.
Pep Ignacio.

Aquesta fotografia d’una mesolita i chabazita de Punta del Águila a l’illa de Lanzarote (Illes Canàries) de Pep Ignacio ha estat seleccionada com a l’exemplar del mes d’agost+setembre 2016 pels socis votants. Com comenta l’autor: “Minerals del grup de les zeolites apareixen en els penya-segats formats per dics basàltics amb afloraments zeolítics situats al sud de l’illa de Lanzarote (Illes Canàries) i a l’est de la localitat de Playa Blanca, a Punta del Aguila, molt pròxim al Castell de Las Coloradas”.

Podreu trobar més informació al fil específic en el nostre fòrum GMC.

Aquesta ha estat l’última edició del concurs. Amb les 8 fotografies guanyadores obtingudes de les 8 edicions del concurs, des del Gener 2016 al Setembre 2016, i 4 fotografies del concurs escollides per la Junta del GMC, es crearà el Calendari GMC 2017 de sobretaula per tots els socis del GMC, el qual es repartirà durant el pròxim Expominer 2016 a Barcelona.

 

Leave a Reply