Reunions Junta GMC

Benvolguts/des,

Ens plau informar-vos un any més sobre la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària de socis i sòcies del GMC que tindrà lloc el dissabte 28 de gener de 2017, a les 9.30 h, a la Sala d’Actes de les Cotxeres de Sants (plaça Bonet i Muixí, 7, Barcelona).

Durant els próxims dies rebreu la convocatòria en paper per correu postal, juntament amb la butlleta per delegar el vot.

Recordar que per assistir-hi, és imprescindible portar el carnet de soci del GMC i el DNI, i que cada soci pot portar un únic vot delegat per un altre soci que no pugui assistir a l’Assemblea aquell dia.

Informar també que, com marquen els Estatuts, a partir del dilluns 23 de gener, la documentació relativa a l’Assemblea General Ordinària estarà a disposició dels socis al local social, contactant-nos abans a través del formulari de contacte de la pàgina web o a través del correu electrònic gmc@minercat.com.

Aquest any tornareu a trobar un petit esmorzar pels socis assistents (cafès, sucs, croissants, …) abans de començar i en la mateixa sala.

Finalment, hi haurà un dinar de germanor després de l’Assemblea al Restaurant “El Rincón del Espino” (Carrer de Sant Medir, 17, Barcelona)”, al costat del local del GMC. Qui vulgui assistir al dinar, us podeu inscriure fins el dilluns 23 de gener al vespre a través del formulari de contacte de la pàgina web o a través del correu electrònic gmc@minercat.com tot dient-nos el vostre nom i número de soci, juntament amb el de les persones acompanyants.

Podeu veure la convocatoria oficial en PDF clicant aquí.

Salutacions.

 

Leave a Reply