Anunci II Trobada Interpirenaica de Micromineralogia i Sistemàtica Mineral

Anunci II Trobada Interpirenaica de Micromineralogia i Sistemàtica Mineral

II TROBADA INTERPIRENAICA DE MICROMINERALOGIA i SISTEMÀTICA MINERAL
II RÉUNION INTERPYRÉNÉES DE MICROMINÉRALOGIE et SYSTEMATQUE MINERAL

Taula internacional d’intercanvi – Bourse internationale d’échange
20 i 21 de Maig 2017 – Rocabruna, Camprodon, CATALUNYA

El Grup Mineralògic Català i l’Association Française de Microminéralogie amb la col·laboració de l’Ajuntament de Camprodon us convidem a la II Trobada Interpirenaica de Micromineralogia i Sistemàtica Mineral que tindrà lloc a Rocabruna i Camprodon. Una ocasió única per compartir vivències, coneixements, fer noves amistats, intercanviar minerals, ampliar les vostres col·leccions sistemàtiques i gaudir d’una experiència única. La trobada tindrà lloc entre els nuclis de Camprodon i Rocabruna, amb una diversa llista d’activitats.

Aquesta trobada d’intercanvi està orientada exclusivament als amateurs i per tant, no es podrà vendre. Porteu el vostre binocular, cables allargadors amb endolls i, per descomptat, micros i minerals sistemàtics.
El dissabte serà el dia d’intercanvis i al vespre es farà un sopar de germanor, pel qual cosa ens haureu d’indicar si voleu venir.
El diumenge al matí es farà una visita a la mina de Les Ferreres de Rocabruna amb un itinerari diferent del de l’any passat.
Hi haurà altres activitats que ja us anirem confirmant en aquí a mesura que s’apropi la data.

ON ES FARÀ LA TROBADA D’INTERCANVI DE MICROMINERALS?

Localització:
Escola Doctor Robert (interior).
Plaça Santa Maria nº 8 17867 Camprodon (Ripollès, Girona), Catalunya
Veure a Google Maps.

QUÈ VOLEM FER EN AQUESTA TROBADA?

• Enfortir i promocionar les relacions científiques-culturals entre els ciutadans i ciutadanes de l’Euroregió Pirineus Mediterrània.
• Posar en manifest la riquesa mineralògica de les zones frontereres de les valls de Camprodon (El Ripollès, Catalunya) i les de La Manera (Lamanère, Pirineus Orientals, Llenguadoc-Rosselló).
• Organitzar una trobada d’intercanvi de microminerals entre aficionats d’ambdues bandes dels Pirineus.
• Presentar als camprodonins i camprodonines els minerals que es troben a la mina de les Ferreres de Rocabruna.
• Portar a terme activitats d’iniciació als minerals entre els nois i noies de Camprodon.

Hi haurà una sèrie d’activitats pensades per als col·leccionistes i unes altres comunes pensades per al públic en general. Algunes activitats encara estan en procés de preparació i us les anirem confirmant via web / fòrum GMC / e-mail.

Per més informació, podeu consultar l’anterior trobada, la I Trobada Interpirenaica de Micromineralogia i Sistemàtica Mineral.

Participació: Gratuïta

II CONCURS DE FOTOGRAFIA GEOLÒGICA I PAISATGÍSTICA DE CAMPRODON

Ja hem obert el concurs! Fins al divendres 12 de maig de 2017 teniu temps per presentar les vostres imatges al concurs de fotografia. Accedir ara al formulari del concurs.

L’entrega de premis es farà el dissabte 20 de maig de 2017.

QUÈ HE DE FER PER PARTICIPAR-HI COM micro-INTERCANVIADOR?

En les habituals trobades que l’AFM fa arreu de França els assistents porten el seu propi microscopi binocular, juntament amb les caixes de micros i sistemàtica. Durant la jornada, cadascú va a la taula dels altres, recull una caixa de material i se’ls mira en el seu microscopi per seleccionar aquells que li interessen. Després arriba el moment d’acordar l’intercanvi. Podeu venir com a visitants o com a “intercanviadors”.

Si voleu venir per fer intercanvis i tenir el vostre espai de taula, cal que ompliu i ens envieu abans del 20 d’abril de 2017 les dades que es demanen en el formulari que us mostrem a continuació.

També podeu descarregar els fulls d’inscripció en català i en francès.

 

Leave a Reply