proj TC

El proper dissabte 1 de juliol, coincidint amb el primer dissabte de mes en què obrim el local social, tindrà lloc la presentació del Projecte Twin Collections de la Universitat de Barcelona.

En Marc Campeny, actual conservador de Mineralogia del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i professor associat de la UB (Mineralogia i Dipòsits Minerals), i en Xavier Casado, director del Departament de Bioquímica i Biomedicina Molecular de la UB, ens parlaran d’un projecte solidari amb diverses universitats d’arreu del món i en el que els minerals són el centre del projecte. Ens parlaran també de com el GMC i els seus socis podran participar de forma activa en aquest projecte.

El local obrirà a les 10,30 h i començarem la xerrada a les 11 h, es preveu una duració aproximada d’una hora. Després gaudirem d’un petit aperitiu.

Agraïm als responsables directes d’aquest projecte, en Joan Carles Melgarejo (que malauradament dissabte no podrà assistir), en Marc Campeny i en Xavier Casado que hagin volgut fer partícip al GMC d’aquest projecte, no us ho perdeu!

———————————————————————————————————————

Crónica de la presentació del Projecte Twin Collections de la Universitat de Barcelona al local social del Grup Mineralògic Català.
Podeu llegir un resum de la presentació al Fòrum GMC
http://grupmincat.foroactivo.com/t250-presentacio-del-projecte-twin-collections-de-la-universitat-de-barcelona-al-local-social-del-grup-mineralogic-catala

 

Leave a Reply