Ja tenim guanyadors!

Benvolguts companys, col·laboradors i patrocinadors del Premi GMC 2016-17,

Us comuniquem que després de les valoracions realitzades pel tribunal del Premi GMC a treballs de recerca de batxillerat convocatòria 2016-17, organitzat pel Grup Mineralògic Català i patrocinat per Natura Kucera, Kunugi Minerals i Fabre Minerals, el resultat ha estat el següent:

GUANYADOR del Premi GMC a Treballs de Recerca de Batxillerat 2016-17

Treball “La galena de Bellmunt: del filó a la vida quotidiana” presentat per l’alumne Martin Miranda Muruzábal de l’Institut Montserrat de Barcelona.
Tutoria: professora Anna Guarinos Mahamud.
A aquest treball li ha estat concedit el primer premi.

1r FINALISTA

Treball “La fluorita, tot un món!” presentat pels alumnes Eloi Batalla Coca i Josep Berengueras
Tutoria: Laura Rebollal Fernández de l’INS Montserrat Roig de Terrassa, Barcelona.
A aquest treball li ha estat concedit el segon premi.

2a FINALISTA

Treball “Jaciments geològics de la Selva. Falles, aigües termals, volcans i mines” presentat per l’alumna Carla Luz Felip.
Tutoria: Agustí Cullel i Peracaula de l’Institut Rafel Campalans d’Anglès, Girona.
A aquest treball li ha estat concedit el tercer premi.

F E L I C I T A T S !

Us comuniquem que l’entrega dels premis es realitzarà en acte solemne dins del Saló Expominer 2017, el proper 12 de novembre, diumenge, a les 12h30′ a l’estand del Grup Mineralògic Català, en presència dels membres del tribunal avaluador, els patrocinadors, la directora del Saló i la junta directiva del GMC.

Aquest premi ja és una mica part de tots nosaltres i ens sentim profundament orgullosos que ajudi a difondre entre les escoles del nostre país el que per nosaltres és la nostra pasió: l’estima i estudi de la mineralogia i la mineria catalanes.

 

Leave a Reply