Sortida del GMC a la pedrera “Sant Corneli” (pedrera de Can Savoia), Tordera/Fogars de la Selva.
Dissabte 20 de gener de 2018

S’ha programat una nova sortida per als socis del GMC a la Pedrera “Sant Corneli” (pedrera de Can Savoia), Tordera/Fogars de la Selva, a càrrec d’en Carles Castanera i d’en Carles Bel.

Pedrera

Pedrera “Sant Corneli” (pedrera de Can Savoia), Tordera/Fogars de la Selva

Dia: dissabte, 20 de gener de 2018.
Hora: 9:30 h
Lloc de trobada: zona d’aparcament de la gasolinera de Fogars de la Selva que està a la carretera BV-5122 entre Hostalric i Tordera (veure mapa).
Duració: matí (9:30 h – 14:00 h aprox.).
Guia/es: Carles Castanera i Carles Bel.

Objectius i itinerari (aproximat): es tracta d’una visita on esperem trobar phillipsita, olivina i diverses zeolites. L’itinerari des dels cotxes serà curt: uns 15 minuts caminant.

Columnes de basalt. Pedrera

Columnes de basalt. Pedrera “Sant Corneli” (pedrera de Can Savoia), Tordera/Fogars de la Selva

Material necessari: es requereix casc, guants i, molt important, màscara o ulleres de seguretat donada la duresa del basalt. Roba còmoda i calçat adequat.
Grau de dificultat: baix.
Altres: Repartiment d’un dossier explicatiu. Aquest dossier estarà disponible ben aviat a la Intranet de Socis, en l’apartat de “Documents”. Recomanem descarregar i imprimir el dossier per portar el dia de la sortida.
Límit de participants: 25 persones (s’inclou el vocal i el guia).

Mapa – Com arribar (punt de trobada): zona d’aparcament de la gasolinera de Fogars de la Selva, a la carretera BV-5122 entre Hostalric i Tordera.

Zona d'aparcament de la gasolinera de Fogars de la Selva que està a la carretera BV-5122 entre Hostalric i Tordera

Zona d’aparcament de la gasolinera de Fogars de la Selva, a la carretera BV-5122 entre Hostalric i Tordera

Per tal de coordinar bé la sortida, recomanem que us poseu en contacte amb en Carles Bel (Vocal d’excursions) abans del dijous 18 de gener, al correu electrònic excursions-gmc@minercat.com preferiblement, o al telèfon de contacte: 653 248 303.

Si teniu problemes pel transport, o desitgeu compartir cotxe, també us podeu dirigir al mateix per gestionar-ho de la millor manera.

Us hi esperem a tots!

Llistat d’assistents confirmats (27 persones): Trobareu aquesta informació ampliada dins la Intranet de Socis (apartat ‘Documents’).

Es prega que sigueu seriosos a l’hora de fer la inscripció. Penseu que la demanda que estem tenint per les sortides és molt alta, i que cada vegada que un soci s’inscriu i després no ve a l’excursió (ha passat massa sovint) està prenent el lloc a un company que s’ha quedat fora. Si els dies abans de la sortida per algun motiu veieu que no podeu assistir, si us plau, aviseu-nos (encara que sigui el dia abans) per cobrir el lloc que queda lliure amb algú de la llista d’espera. Si al mateix dia us surt algun contratemps i a l’últim moment no podeu assistir, demanem que per cortesia aviseu també al vocal d’excursions.

Agraïm la vostra col·laboració.

 

Leave a Reply