Sortida del GMC a la pedrera de “Can Súria” (pedrera Guixeres), Maçanet de la Selva, la Selva, Girona.
Dissabte 24 de febrer de 2018

S’ha programat una nova sortida per als socis del GMC a la pedrera de “Can Súria” (pedrera Guixeres), Maçanet de la Selva, a càrrec de Jaume Pou i Carles Castanera.

pedrera Can Suria

Dia: dissabte, 24 de febrer de 2018.
Hora: 9:30 h
Lloc de trobada: a l’aparcament de la gasolinera Galp, Maçanet de la Selva (veure mapa).
Duració: matinal (9:30 h – 13:30 h aprox.).
Guia/es: Jaume Pou i Carles Castanera.

Objectius i itinerari (aproximat): es tracta d’una visita on esperem trobar calcita, hollandita, nontronita, quars ametista, quars fumat, quars lletós i òpal. Des del lloc de trobada ens desplaçarem amb el mínim de cotxes fins a prop de la pedrera. Arribats a aquest lloc farem una petita explicació.

Calcita

Material necessari: es requereix roba còmoda i d’abric, calçat adequat per a caminar pels terregalls i guants.
Grau de dificultat: baix.
Altres: Repartiment d’un dossier explicatiu. Aquest dossier estarà disponible ben aviat a la Intranet de Socis, en l’apartat de “Documents”. Recomanem descarregar i imprimir el dossier per portar el dia de la sortida.
Límit de participants: 25 persones (s’inclou el vocal i el guia).

Mapa – Com arribar (punt de trobada): zona d’aparcament de la gasolinera Galp, Maçanet de la Selva.

Nontronita

Per tal de coordinar bé la sortida, recomanem que us poseu en contacte amb en Carles Bel (Vocal d’excursions) abans del dijous 22 de febrer, al correu electrònic excursions-gmc@minercat.com preferiblement, o al telèfon de contacte: 653 248 303.

Si teniu problemes pel transport, o desitgeu compartir cotxe, també us podeu dirigir al mateix per gestionar-ho de la millor manera.

Us hi esperem a tots!

Llistat d’assistents confirmats (28 persones): Trobareu aquesta informació ampliada dins la Intranet de Socis (apartat ‘Documents’).

Llista tancada per assolir el nombre màxim d’assistents. Obrim llista d’espera.

Es prega que sigueu seriosos a l’hora de fer la inscripció. Penseu que la demanda que estem tenint per les sortides és molt alta, i que cada vegada que un soci s’inscriu i després no ve a l’excursió (ha passat massa sovint) està prenent el lloc a un company que s’ha quedat fora. Si els dies abans de la sortida per algun motiu veieu que no podeu assistir, si us plau, aviseu-nos (encara que sigui el dia abans) per cobrir el lloc que queda lliure amb algú de la llista d’espera. Si al mateix dia us surt algun contratemps i a l’últim moment no podeu assistir, demanem que per cortesia aviseu també al vocal d’excursions.

Agraïm la vostra col·laboració.

 

Leave a Reply