Cartell IX Taula d’Intercanvi de Minerals de Canyelles 2018

Cartell IX Taula d’Intercanvi de Minerals de Canyelles 2018

El dissabte 2 de juny es realitzarà un any més la Taula d’Intercanvi de minerals de Canyelles que organitza MICA (Col·lecció de Minerals de Canyelles) i que enguany arriba a la seva novena edició. La taula tindrà lloc a la mateixa ubicació que l’any passat, l’antic gimnàs municipal, un indret cobert però molt lluminós que permetrà estar protegits de les inclemències meteorològiques i gaudir dels minerals en condicions òptimes d’il·luminació.

Des del Grup Mineralògic Català aprofitarem, una vegada més, l'”incomparable marc” de la Taula de Canyelles per presentar la nova edició de la revista Mineralogistes de Catalunya i la seva versió en castellà Paragenesis.

També presentarem la nova versió on-line del nostre butlleti Infominer.

Aquest any no hi haurà dinar de germanor. Al blog de MICA hi trobareu una entrada amb la llista de restaurants que hi ha a Canyelles.

L’horari de la taula d’intercanvi serà des de 9:00 a les 14:00 h.

Més informació al seu blog (clicar aquí)

 

Leave a Reply