Sortida del GMC a la pedrera “d’en Felinc”, Setcases, el Ripollès, Girona.
Dissabte 16 de juny de 2018

S’ha programat una nova sortida conjunta per als socis del Grup Mineralògic Català a la pedrera “d’en Felinc” de Setcases (Ripollès, Girona), a càrrec de Josep Xavier Benito.

Pedrera Felinc Setcases

Dia: dissabte, 16 de juny de 2018.
Hora: 10:00 h
Lloc de trobada: a l’aparcament a peu de carretera de l’Hostal La Cabanya, Setcases (veure mapa).
Duració: matinal (10:00 h – 14:00 h aprox.). Cal portar esmorzar i dinar.
Guia/es: Josep Xavier Benito.

Pedrera Felinc Setcases (1)

Objectius i itinerari (aproximat): Es tracta d’una visita on esperem trobar: aragonita, arsenopirita, calcita, goethita, guix, pirita, talc, tremolita. Des del lloc de trobada ens desplaçarem amb el mínim possible de cotxes fins a prop de la pedrera. Arribats a aquest lloc farem una petita explicació.

Pedrera Felinc Setcases (2)

Material necessari: Es requereix roba còmoda i d’abric, calçat adequat per a caminar pels terregalls, casc i guants.
Grau de dificultat: baix.
Altres: Repartiment d’un dossier explicatiu. Aquest dossier estarà disponible ben aviat a la Intranet de Socis, en l’apartat de “Documents”. Recomanem descarregar i imprimir el dossier per portar el dia de la sortida.
Límit de participants: 25 persones (s’inclou el vocal i el guia).

Pedrera Felinc Setcases (3)

Mapa – Com arribar (punt de trobada): Aparcament a peu de carretera de l’Hostal La Cabanya, Setcases.

Per tal de coordinar bé la sortida, recomanem que us poseu en contacte amb en Carles Bel (Vocal d’excursions) abans del dijous 14 de juny, al correu electrònic excursions-gmc@minercat.com preferiblement, o al telèfon de contacte: 653 248 303.

Si teniu problemes pel transport, o desitgeu compartir cotxe, també us podeu dirigir al mateix per gestionar-ho de la millor manera.

Us hi esperem a tots!

Llistat d’assistents confirmats (23 persones): Trobareu aquesta informació ampliada dins la Intranet de Socis (apartat ‘Documents’).

Es prega que sigueu seriosos a l’hora de fer la inscripció. Penseu que la demanda que estem tenint per les sortides és molt alta, i que cada vegada que un soci s’inscriu i després no ve a l’excursió (ha passat massa sovint) està prenent el lloc a un company que s’ha quedat fora. Si els dies abans de la sortida per algun motiu veieu que no podeu assistir, si us plau, aviseu-nos (encara que sigui el dia abans) per cobrir el lloc que queda lliure amb algú de la llista d’espera. Si al mateix dia us surt algun contratemps i a l’últim moment no podeu assistir, demanem que per cortesia aviseu també al vocal d’excursions.

Agraïm la vostra col·laboració.

 

Leave a Reply