Sortida del GMC a la mina “Zaragoza” (Queralbs) i als terregalls de les mines del collet de les Barraques (Planoles), a la Vall de Ribes, el Ripollès, Girona.
Dissabte 27 d’octubre de 2018

S’ha programat una nova sortida per als socis del GMC a la mina “Zaragoza” (nom habitualment catalanitzat com a “Saragossa”) de Queralbs, i als terregalls de les mines del collet de les Barraques, de Planoles, a la Vall de Ribes, el Ripollès (Girona), a càrrec de Carles Castanera.

IMG_20181005_180528

Dia: dissabte 27 d’octubre de 2018
Hora: 9:30 h.
Lloc de trobada: a l’aparcament de la plaça de l’Estació de Ribes de Freser.
Duració: tot el dia (9:30 h – 17:30 h aprox.).
Guia/es: Carles Castanera.

Objectius i itinerari (aproximat): Es tracta d’una visita a la mina “Zaragoza”, on podem trobar principalment arsenopirita, pirita i ankerita. Després anirem als terregalls del collet de les Barraques, on dinarem, ja que està preparat per a fer pícnic. Després de dinar voltarem pel lloc per cercar micros de minerals de coure.

IMG_20181005_180452

Material necessari: Es requereix roba còmoda i d’abric, calçat adequat, casc amb llum i guants.
Grau de dificultat: mitjà-alt.
Altres: Repartiment d’un dossier explicatiu. Aquest dossier estarà disponible ben aviat a la Intranet de Socis, en l’apartat de “Documents”. Recomanem descarregar i imprimir el dossier per portar el dia de la sortida.
Límit de participants: 12 persones (s’inclou el vocal i el guia).

IMG_20181005_180416

Mapa – Com arribar (punt de trobada): Aparcament de la plaça de l’Estació de Ribes de Freser.

IMG_20181005_145817

Per tal de coordinar bé la sortida, recomanem que us poseu en contacte amb en Carles Bel (Vocal d’excursions) abans del dijous 25 d’octubre, al correu electrònic excursions-gmc@minercat.com preferiblement, o al telèfon de contacte: 653 248 303.

Si teniu problemes pel transport, o desitgeu compartir cotxe, també us podeu dirigir al mateix per gestionar-ho de la millor manera.

Us hi esperem a tots!

IMG_20181005_145906

Llistat d’assistents confirmats (0 persones): Trobareu aquesta informació ampliada dins la Intranet de Socis (apartat ‘Documents’).

Es prega que sigueu seriosos a l’hora de fer la inscripció. Penseu que la demanda que estem tenint per les sortides és molt alta, i que cada vegada que un soci s’inscriu i després no ve a l’excursió (ha passat massa sovint) està prenent el lloc a un company que s’ha quedat fora. Si els dies abans de la sortida per algun motiu veieu que no podeu assistir, si us plau, aviseu-nos (encara que sigui el dia abans) per cobrir el lloc que queda lliure amb algú de la llista d’espera. Si al mateix dia us surt algun contratemps i a l’últim moment no podeu assistir, demanem que per cortesia aviseu també al vocal d’excursions.

Agraïm la vostra col·laboració.

 

Leave a Reply