Intranet

El GMC posa a disposició dels socis/expositors un espai privat dins de la pàgina web, conegut com a Intranet. En aquesta Intranet hom podrà trobar-hi, a més a més del contingut públic, tota una sèrie d’informació privada i d’interès per aquests.

Com accedir-hi ?

Trobaràs l’accés a la Intranet a la part inferior dreta de la pàgina web o seguint aquest enllaç. Introdueix el teu nom d’usuari i contrasenya i ja estaràs dins!

Si encara no hi tens accés, pots sol·licitar-lo a través del formulari que mostrem a continuació.


Formulari de petició d’accés a la Intranet del GMC

Dades sol·licitud

Nom d'usuari *
(Nom identificatiu dins de la pàgina web. Preferiblement format per combinació del nom i cognom.)

Nom *

Cognoms *

Número de soci *

E-mail *

Lloc web personal (opcional)

Accedir com a *

Un cop enviat el formulari, es passarà a fer les comprovacions pertinents per cada cas (soci/expositor). En menys de 24 h seràs informa’t via e-mail junt amb la teva contrasenya per accedir-hi. Aquesta contrasenya serà generada aleatòriament i de forma automàtica, de manera que et recomanem que un cop accedeixis a la Intranet, en el teu perfil (barra superior negra, part dreta on apareix el nom, opció ‘Edita el perfil’), la modifiquis per una nova que et sigui més familiar i que, per seguretat, només tu coneguis.


Baixa d’usuaris

L’usuari de la Intranet serà donat de baixa, automàticament, en el moment de fer-se efectiva la baixa com a soci del GMC, en cas de ser-ho, i sota petició en el cas d’expositors. La junta GMC podrà donar de baixa un usuari per un ús inadequat del contingut.

Has oblidat el teu usuari i/o la teva contrasenya ?

Pots recuperar les teves dades d’accés clicant aquí. Introdueix el nom d’usuari o l’adreça electrònica i rebràs per correu electrònic un enllaç per crear una contrasenya nova.

En cas d’error o dubte, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem en tot el necessari.

Leave a Reply